Със съдействието на:

И Темелко Темелков със семинар на Фотоваканция 2012 (с подкрепата на Canon България) - 18.08.2012 13:49:40

Един от най-добрите рекламни фотографи в България, Темелко Темелков, ще се включи във Фотоваканция. На 4-и Септември, в деня на Canon, той ще ни запознае с тайните на доброто "Backstage video", което може да ни помогне да повишим стойността на услугите, които предлагаме. 

 

Повече за семинара:

 

Дата: 04.09.2012

 

Макс. брой участници: 25 + 5

 

Тема: „Видеозаснемане по време на фотосесия или как да придадем допълнителна стойност на услугата, която предлагаме“

 

По време на семинара ще бъдат разгледани основните принципи и похвати при заснемането на кратки клипове „зад сцената“, илюстриращи подготовката и протичането на снимачния процес. Ще разберем как най-добре да се използват направените клипове, така че повече хора да се запознаят и възползват от творческите умения на фотографа.

На разположение на участниците в семинара ще има широка гама фото и видео продукти Canon, като ще се акцентира на специфичните функционални особености при различните модели.

 

Семинарът е разделен на три части:

I.                    12:00 – 13:30 (зала) – Теоретична част – Кратък обзор на методите за създаване на клипове „зад сцената“ или какво ни е необходимо и как да го направим

 

II.                  14:00 – 16:30 – плаж? – Практическа част – Заснемане на кадри за клип „зад сцената“ на организирана за целта фотосесия

 

III.                17:00 – 18:00 (зала) – Анализ и обобщение

 

Цена за участие: 40 лв. 

Записването става на място на Фотоваканция 2012 в нашия информационен център