Със съдействието на:

Кастинг за модели за Фотоваканция 2017 - 27.07.2017 16:20:21

Фотоваканция е едно от най-големите фотографски събития в България, което събира стотици любители на фотографията. По време на събитието се провеждат множество уъркшопи, лекции, срещи, фотосесии, фотографски предизвикателства и други. 

Всяка година на фотоваканция присъстват и модели, които участват в различните събития и участниците снимат с тях. 

Фотоваканция е платформа, която дава възможност на моделите да се запознаят с много фотографи и да запълнят портфолиото си с хубави снимки.

Каним ви на кастинг за модели на Фотоваканция 2017 г. 

Кастингът ще се проведе в две части: 

1. Онлайн кандидатстване. За целта трябва да попълните формата за регистрация на тази страница до 23:59 ч. на 08.08.2017 г. 

2. Кастинг на живо, който ще се проведе в София на 10-ти август, в едно от най-големите фотографски студиа в България.* По време на живата среща ще се срещнете с организаторите на събитието, ще разберете в подробности какви са организацията и ангажиментите по време на Фотоваканция и ще ви бъдат направени няколко тестови кадъра. 
(присъствието на кастинга в София не е задължително, но е силно препоръчително. Възжможно е при силна кандидатура да бъдете избрана въпреки невъзможността да дойдете до София за интервю)

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ*

1. Трябва да сте готови да отделите времето от 10-ти до 16-ти септември и да присъствате по време на цялото събитие Фотоваканция. Организаторите поемат всички разходи по транспорт, настаняване и храна. 

2. Трябва да попълните коректно всички полета във формата за регистрация. 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ:

Фотоваканция ще покрие всички разходи за транспорт, настаняване и храна, за да искарате една незабравима седмица на морето, където ще се запознаете и ще имате възможност да снимате с много и разнообразни фотографи. 

*На кастинга ще бъдат поканени само предварително одобрени кандидати. Отговор дали сте поканени, ще получите до 24 часа след регистрацията. Организаторите не поемат транспортни разходи до студиото, в което ще се проведе кастингът.