Със съдействието на:

Светът от високо - снимайте от гледната точка на птиците - 14.08.2016 17:28:08

"Светът от високо"

Лектор: Александър Иванов

Пилот: Светослав Соломаха

5-6 септември 2016, Фотоваканция

Цена: 120 лв.

За регистрация: попълнете формата в края на страницатаДа полетиш! Усещането да погледнеш на света от високо е неповторимо. Необичайната гледна точка придава на снимките направени от въздуха особена сила.

Във времето, когато дроновете правят въздушната фотография все по-достъпна, ние Ви каним не само да снимате от високо, но и да бъдете там заедно с фотоапарата си.

На 5-ти и 6-ти септември, по време на Фотоваканция 2016, ще имате възможността, заедно с българския пилот отвел най-много фотографи във въздуха, да полетите и да видите света от високо.

Фотографът Александър Иванов, автор на албума "България от птичи поглед",  ще бъде ценен съветник относно това как и какво да снимате от въздуха, за да извлечете максималното.

 

Програма:

 

04 септември

Отворена лекция с Александър Иванов за фотографията от високо (лекцията е безплатна)

 

05 и 06 септември - дни за полети

Предвидени са 15 или 30 минутни полети за всеки участник. Излита се от летището на Приморско Клуб. Поредността на полетите ще бъдат съобразени с възможностите на участниците и метеорологичните условия на място.

 

Записване и плащане*:

Записването става предварително чрез формата по-долу или на място, по време на Фотоваканция.

Плаща се при записването.

Ако метеорологичните условия не позволяват да се лети, организаторите ще възстановят пълната сума!

*Събитието ще се проведе при минимум 10 предварително записани участници

 

Важна информация:

1. По време на полет няма възможност за смяна на обективи и особена гъвкавост в промяна на гледни точки и височина. Добре е да сте оборудвани с варио обектив с максимално широк диапазон: 24-105 мм.; 18-55 мм; 28-300 мм... или подобен.

2. Лети се на височина 300-400 метра. През септември времето може да е коварно. Важно е да имате топли, ветроустойчиви дрехи.

3. Графика на полетите ще бъде направен на място като се съобразим със заявените желания на участниците за дата и метеорологичните условия.

4. Излита се от летището на Приморско Клуб (ММЦ). Дотам се стига с автомобил. При липса на собствен такъв, организаторите ще предвидят транспорт от ММЦ до летището за всеки участник.

5. Ако метеорологичните условия не позволяват да се лети, организаторите ще възстановят пълната сума на всеки заплатил участник.

 

За въпроси:

Тел. 0888 81 22 84

 

Вижте и информация за участие във Фотоваканция
 

Разгледайте и пълната програма на събитието за други вълнуващи преживявания

 

Fill out my online form.