Със съдействието на:

ПОРТРЕТНА ФОТОГРАФИЯ - Уъркшоп с Горан Лиздек и Нина Машич, Босна и Херцеговина - 17.06.2015 13:52:39

„Портретна фотография” – уъркшоп с босненските фотографи Горан Лиздек и Нина Машич

Кога?: 8, 9 и 10 Септември

Къде?: Фотоваканция,  Приморско Клуб (ММЦ)

 

Портретната фотография е най-завладяващият жанр, но е и един от най-трудните. Не се изискват просто технически умения, а усет за комуникация с хората. За феновете на портретната фотография и желаещите да получат нови знания и ново вдъхновение, Фотоваканция 2015 предлага през Септември „Портретна фотография” – уъркшоп с босненските фотографи Горан Лиздек и Нина Машич.

Нина Машич - Лиздек е родена в Бихач, Босна и Херцеговина. Завършва Академията по изящни изкуства със специалност графичен дизайн, но скоро осъзнава, че фотографията е истинската и страст. В последните години, тя активно се занимава с модна и портретна фотография, както и с професионален ретуш, печелейки много фенове.

Горан Лиздек е роден в Сараево, Босна и Херцеговина и също завършва Академията по изящни изкуства. През годините е работил за много клиенти по много различни проекти както като дизайнер, така и като фотограф. Работата му носи редица награди. В момента е съдружник и криейтив директор в рекламна агенция Communis в Сараево, където между 2007 и 2011 работи като арт директор.

 

Програма:

ДЕН 1

-Теоретично представане на общите естетически и технически практики в студийната фотография. Обсъждане на идеи за уъркшопа, които да бъдат заснети на следващия ден.

 

ДЕН 2

-Снимане в студийна обстановка с модел – практическо занятие

ДЕН 3

-Пълна презентация на пост-продукция на една от снимките, заснети по време на уъркшопа

 

Участници: За да бъдат заниманията максимално ползотворни, групата е ограничена до 12 души за съответния ден.

Такса за участие:

150 лв. (при предварително заплащане по банков път)

180 лв. (при записване на място по време на Фотоваканция)

Fill out my online form.
HTML Forms powered by Wufoo.