Със съдействието на:

Предизвикателството на Майсторите - 02.08.2014 13:09:37

Фотоваканция предизвика майстори на фотографията като им поставя фотографска задача, която да реализират по време на събитието. Те ще разполагат с бюджет от 500 лв. и техническата подкрепа на Canon и Dynaphos. 

Николай Абаджиев и Пламена Коева от Resize Studio и Телемелко Темелков приеха нашето предложение да се включат в "Предизвикателството на майсторите "

На 15 август те ще си изтеглят по една снимачна задача от обще 10-те, които ще им подготвим. Ще имат време за подготовка, след което ще реализират идеите си по време на Фотоваканция. Всички ще можем да видим как работят, а на 13-ти септември под формата на разказ/семинар, те ще отговорят на следните въпроси: 

- Как са подходили към темата и какви идеи са им хрумнали?

- Как са решили да вложат бюджета?

- Каква техника са ползвали?

- Каква обработка са направили, за да стигнат до крайния резултат?

Искаме да благодарим на спонсорите на инициативата, които не само я правят възможна, но и ще я обезпечат технически така, че авторите да имат по-голяма творческа свобода. Това са Canon България и Dynaphos.

Е, не можахме да пропуснем и заснехме този "трейллър" за "Предизвикателството на майсторите". Очаквайте подробностите след 10-и август, а дотогава - "ла-ла-ла"