Със съдействието на:

FACTOR.BG на Фотоваканция 2012 - 13.09.2012 13:45:55

 

За пореден път ФОТОВАКАНЦИЯ и FACTOR.BG си партнират.

Много фотография, семинари, авторитетни лектори/фотографи от България и света, технически новости на живо, изложби, демонстрации, купони, плаж, море ... и най-важното - срещи с приятели и съмишленици, по този неповторим начин, който се получава само на ФОТОВАКАНЦИЯ. 

За трети пореден път FACTOR.BG ще подкрепи ФОТОВАКАНЦИЯ през септември 2012 и ще демонстрира последните новости във фотографския, файн-арт, сублимационен и трансферен печат. 

FACTOR.BG ще отпечата две изложби на фотографии, направени по време на събитието, като едната ще бъде на топ-клас фотографска хартия Katana,  а другата - на неповторимите артистични медии на Hahnemuehle! За отпечатването ще бъдат използвани най-добрите широкоформатни фото-принтери в света в момента - Epson Stylus Pro 4900 и Epson Stylus Pro 7900. 

Освен копията, които ще бъдат предназначени за финалната изложба, FACTOR.BG осигурава и по още едно копие, на същата медия, за всеки от участниците в изложбата. Това е прецедент в историята на ФОТОВАКАНЦИЯ, но това далеч не е всичко. 

FACTOR.BG ще предостави работни станции, с професионални монитори EIZO, калибрирани и профилирани, за получаване на максимално близки до печата резултати. 

Ще бъдат демонстрирани последните новости от FACTOR.BG: 

  • принтер EPSON L800 - абсолютният бестселър, първият принтер с оригинално интегрирана рефилна (CISS) система и мастила EPSON в бутилки по 70 мл, осигураващи безпрецедентната цена от 5 ст. с ДДС за мастило, за снимка 10/15 см,

  • CD/DVD дискове с WATERSHIELD покритие, на които отпечатаното изображение е водоустойчиво (дори на потапяне под вода за часове), устойчиво на размазване с  пръсти, устойчиво на надраскване и с огледален гланцов финиш, като лакирано с УВ лак - уникално решение за всички случаи, когато перфектният резултат е приоритет номер едно!

  • новият сублимационен принтер за декорация на фото-панели, чаши, текстил, пъзели, рекламни и фото-подаръци - Ricoh 3110, със сублимационни ГЕЛ-мастила Sawgrass SubliJet-R. Предназначен да замести бестселъра RIcoh 3300, този нов модел гарантира още по-ниска себестойност и същия безпроблемен печат, който накара повечето студия, работещи със съблимация, да забравят завинаги за всякакви китайски, корейски и др. мастила и притнери с външни рефилни системи.

  • Всички актуални фотографски и файн-арт хартии и канави Katana и Hahnemuehle, включително и най-новите попълнения.

  • Последни модели фото и широкоформатни притнери от Epson

  • Epson DiscProducer PP-100N - робот за запис и фотореалистичен печат на CD/DVD дискове в напълно автоматизиран режим, на ниска себестойност и с висока надеждност за професионални приложения

  • UNISUB / ChromaLuxe материали за сублимационен печат с най-високо качество - подложки, фото-панели, рамки, пъзели, часовници, табла, баджове и т.н. - над 100 различни артикула, налични за незабавна доставка!

  • термопреси GeoKnight и Transmatic

В принт-центъра, организиран от FACTOR.BG ще има подаръци за всички акредитирани участници във ФОТОВАКАНЦИЯ. 

FACTOR.BG ще осигури големи отстъпки от цените на принтерите EPSON и RICOH по повод събитието.