Със съдействието на:

ФОТОГРАФСКИ СИСТЕМИ ООД ПРЕДСТАВЯ НА ФОТОВАКАНЦИЯ 2012 - 24.08.2012 02:19:01

И тази година продуктите на най-големия производител на фотографски чанти и раници в света - Lowepro и японската компания за производство на обективи и фотоапарати - Sigma ще бъдат представени на Фотоваканция 2012.

Фотографски системи ООД като приемник на дейността по дистрибуцията на продуктите на Lowepro и Sigma в България ще участва за 12 път на Фотоваканция.

На щанда на Фотографски системи ООД, участниците в единственото по рода си фотомероприятие ще могат отново да разгледат и изпробват най-новите модели фотографски раници, чанти, калъфи и аксесоари за носене и съхраняване на фотографска техника Lowepro. На презентацията на новите продукти на японския производител на обективи и фотокамери ще бъдат представени новите модели на компанията – 46 мегапикселовата цифрова фотокамера Sigma SD1 Merrill, уникалната компактна цифрова фотокамера DP2 Merrill, както и други нови продукти на марката, като обективите за безогледални системи от серията DN, и други новости. Желаещите ще имат възможност да изпробват новите продукти, както и да снимат с новите фотоапарати. На щанда на “Фотографски системи”, ще бъде представено и  осветлението Dedolight, което фирмата осигурява за семинара “Светлина или Фотошоп” на Фотоклуб “Осмо изкуство” и Генчо Петков ф.х. със съдействието на официалния вносител “Протехника”.

Всеки ден на щанда на Фотографски системи ще се провеждат разнообразни демонстрации и снимачни тестове. За всички участници във Фотоваканция 2012 “Фотографски системи” ще осигури специални промоционални цени за  продуктите на Sigma и Lowepro, както и за осветлението Dedolight, което представя със съдействието на официалния представител за България “Протехника”.

 

Новости, които ще бъдат представени на Фотоваканция 2012 от Фотографски системи ООД:

- Фотокамери с принципи – Sigma SD1 Merrill и Sigma DP2 Merrill – новите 46 мегапикселови фотоапарати от Sigma.

- Обективи за безогледални системи Sigma DN – Sigma 19/2,8 EX DN и Sigma 30/2,8 EX DN – обективи за MFT и Sony NEX

- Ново поколение фотографски чанти и раници Lowepro,

Lowepro  Photo Sport, Lowepro Flipsite Sport, Lowepro Event Messenger, Lowepro Pro Messenger, Lowepro Urban Photo Sling, Lowepro Pro Roller Lite и много други от най-големия производител на фотографски чанти, раници и аксесоари в света.

- Осветление Dedolight